130904 ÖG (c)

Nästan en kubikdecimeter kokt rimmad oxbringa (se styckschemat nr. 7) med en rotfruktspuré och till detta en persiljebuljong och skånsk senap. Oj, oj, oj vad gott detta var. ÖG åker upp ett pinnhål i min favoritlista. Får nog börja äta min lunch lite tidigare så att jag slipper sitta alldeles ensam, utan skvaller.
 

Kommentarer
Postat av: Erik L

Låter gott! Lägg upp lite bilder på maten med! :)

Svar: Skall fundera på det där med att lägg ut bilder på maten, inte alltid så lätt att få till snygga bilder på en tallrik mat.
TH

2013-09-17 @ 22:17:57
URL: http://xn--webbyr-wordpress-iob.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0