140326 Surbrunnsparken

Vad gör man när det serveras Skånsk husmansklassiker i Surbrunnsparken ?
Jo då går man dit, betalar 80 kronor, sätter sig vid ett bord runt dansbanan, äter samtidigt som man läser Ystad Allehanda, ställer undan brickan, går tillbaka till "kontoret" och är mätt och nöjd men inte glad.

Detta var mitt sjunde besök hos Surbrunnsparkens restaurang på femton månader, blir inte så ofta och detta beror mest på att det är en fruktansvärd tråkig miljö, inget man blir glad av. Känns verkligen som att man är tillbaka till -60 talets skolmatsbespisning, det enda som saknas är de sura mattanterna.
Idag serverades det alltså äggakaga med fläsk och lingon, till detta dricker man lingondricka eller vatten ur plastglas.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0