140128 Stig In

Jag fick tyvärr INTE smaka den troligtvis godaste laxen som serverades i Ystad idag. Den var nämligen slut när jag kom till Stig In så därför förmodar jag att den var god.
Åt istället en god lövbiff med rödvinssås, heter det rödvinsås eller rödvinssås?
Sedan 1892 heter det rödvinssås enligt svenska akademin, innan dess var stavningen alltid rödvinsås. Svenska akademin gör gällande att båda stavningarna fortfarande är verksamma och lika giltiga.
Kan också meddela att den gamla restaurangen Bryggeriet kommer att öppna igen, blir spännande att se vad det blir för lunchkoncept de skall ha om de nu skall servera någon lunch ?
 
 

Kommentarer
Postat av: Fia

Det är så kul att läsa dina lunch recensioner! Jag skulle vilja tipsa dig om att äta ryggfilen eller schnitzel på Kings head. Nu får ju den lunchen vara på en lördag eller söndag men det är ju inte fel så kan man dricka något gott till!

Svar: Hej!Kul att du tycker om att läsa min blogg, hoppas att du har någon nytta av den. Är sällan ute och äter lunch på helgerna då jag själv tycker det är kul att laga mat och det är endast helgerna som det finns tid över till detta. Jag tackar för tipset, kanhända det blir en helglunch också.
TH

2014-02-05 @ 14:01:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0